Szeptemberben még csak az alábbi bölcsességgel ellátott fehér ajtó volt látható a Kálvin téren az Irish Cat Pub, ill. az új Il Treno között és kíváncsian vártam, hogy mikor változik át ez az ajtó valami megfoghatóbbá. Az esemény november 14-ig váratott magára, vagy ekkor vettem észre a nyitást.

Az élet túl rövid, hogy szar kávét igyál
Az élet túl rövid, hogy szar kávét igyál

A szlogen nem vitás, bár az élethossz érzékelése relatív. Tény, hogy jó kávéval lehet adni némi pluszt ehhez az érzékeléshez.

Visszatérve: november 14-én jártam az ajtó környékén újra, amikor meglepve tapasztaltam, hogy beüzemelés van. Ketten beszélgettek az üzlethelyiségen belül, ami méretben hasonlít az Astoria-nál lévő “Fekete” elnevezésű kávézó méreteire. Ami nem baj. Ha elférnek.

Az ajtón kifüggesztett vevőcsali mondat ekkor azt ígérte, hogy mivel beüzemelés van, annyiért vehetek kávét, amennyit gondolok érte adni. Ez tetszett, de idő hiányában kihagytam. Gondoltam, később visszajövök, de ez nem sikerült.

Mára már egész más képet mutat a hely és szemmel láthatólag elindultak rendben:

Az élet, a kávé, meg minden...
Az élet, a kávé, meg minden…

 

Elnézést az életlen fotóért, de biztos az izgalom tette. Na meg, hogy siettem. Megint. Kávét így sajna most sem kóstoltam, de ami késik, az nem múlik.

Sok sikert a csapatnak!

————O———–

UPDATE

Sajnos be is zárt. 🙁

0 Shares:
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like
Ünnepi díszbe öltözött a Cafe Frei
Elolvasom

Közelednek az ünnepek

Amit egyáltalán nem bánok. Igazán hangulatossá válik ilyenkor Budapest és a kávézói. Ma vettem észre a Váci utca…

Adventi Ünnep a Bazilikánál (inkább képriport)

Ma kilátogattam a Szent István Bazilika előtti térre, hogy többedmagammal végigjárjam az ünnepi vásárt és kipróbáljak néhány terméket gasztro témában. Nos, nem ért csalódás. Aki nem akartja ezt a posztot végigolvasni, annak röviden: Ki kell menni! Nagyon jó a hangulat, kiváló a kínálat, van hely, szervezett az egész és igazi ünnepváró hangulatba kerülsz tőle!
Bergmann cukrászda és kávézó
Elolvasom

A Bergmann

Minden évben szívesen térek be újra Balatonfüreden a Bergmann cukrászdába. Teszem ezt már lassan 16 éve és ezen…