Amit egyáltalán nem bánok. Igazán hangulatossá válik ilyenkor Budapest és a kávézói. Ma vettem észre a Váci utca és a Szerb utca sarkán (5ker) a nemrég megnyitott Cafe Frei üzlet már feldíszítette magát az ilyenkor kötelező fényfüzérekkel, melyek becsalogató funkciója tagadhatatlan:

Ünnepi díszbe öltözött a Cafe Frei
Ünnepi díszbe öltözött a Cafe Frei

Nem is álltam sokáig ellent, úgyhogy másodmagammal elfogyasztottunk egy-egy nicaraguai dohánykávét, csak úgy, az íze kedvéért.

Kellemes, összetéveszthetetlen íze mellé dukál az édes mivolta, de aki cukor nélkül issza a feketét, annak nem ajánlom. Látvány:

Cafe Frei nicaraguai dohánykávé
Cafe Frei nicaraguai dohánykávé

 

Nagyon jó kis kávé ez!

 

0 Shares:
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like

Cafe Frei visszatér

Remek alkalom nyílt ma elfogyasztani egy újabb kávékölteményt a Cafe Frei Allee üzletközpontbéli egységében és mielőtt bárki azzal…
Landzeit: egy pohár Cappucino
Elolvasom

Landzeit kávézás

Bizonyára ismerősen cseng sokak számára a Landzeit név, ami Ausztria egyik étterem-, és hotel hálózata a sztrádák mellet.…

Kávé és Eper

Eper szezon van. Ez rányomja a bélyegét a kávéfogyasztásomra is, mert… vessetek meg, de nálam jól megy a…

Közeleg a tél!

És vele az ünnepek. Mind az Advent, mind a Karácsony rövidesen itt van és ez megmutatkozik a kereskedelemben…
Kavarog a tejszín a kávéban
Elolvasom

Meleg van, de van hozzá hideg kávé

Egész jó hangulatba kerültem a lehetőségtől, hogy rövidesen jegeskávét kortyolgathatok, olyannyira, hogy még ahhoz is hangulatot kaptam, hogy ezt megörökítsem szegény elhanyagolt blogomon.