Bizonyára ismerősen cseng sokak számára a Landzeit név, ami Ausztria egyik étterem-, és hotel hálózata a sztrádák mellet. Akik a Rosenberger hálózatot ismerik inkább (ez a régebbi), azoknak annyi infó, hogy a Landzeit hálózat tulajdonosa szintén egy Rosenberger ivadék Wolfgang Rosenberger személyében.

Eddig leginkább Rosenberger étteremben jártam autópálya mellett, ha előfordultam Ausztriában és körülbelül 6 évvel ezelőtt próbáltam ki egy Landzeit éttermet Semmering mellett. Akkor nem tett mély benyomást rám.

Most viszont billentyűzetet kellett ragadnom, mert szinte véletlenül betértem egybe, hogy megigyak egy kávét és amit ott találtam, az lenyűgöző volt. Melk felől tartottam Bécs irányába az E60-as jelzésű úton, amikor betértem Steinhausl-nál egy idén nyitott Landzeit egységbe, amit nagyon nem bántam meg!

Olyan eszméletlen ételkínálat fogadja az utazókat a’la carte, hogy az összes Rosenberger elbújhat. Van felszolgálóval bővített éttermi rész is, ha kényelmesek vagyunk és a pénz nem számít.

Ahol elkölthetjük a választott menünket, az egy, a vidéki panorámára nyíló, hatalmas ablakokkal ellátott, több részre tagolt étkező, melyben megtalálható óriási madárkalitkára emlékeztető blokktól kezdve rózsalugason keresztül a magasított asztal bárszék-szerű ülőalkalmatosságig minden. Az alábbi képek magukért beszélnek:

Néhány fontos információ:

– a parkoló ingyenes,

– van magyar pénztáros (hasznos lehet),

– a mosdó ingyenes és nagyon tiszta, gyerekpelenkázójuk szintén van,

– a gyerekeknek ingyen jár olyan egységcsomag, amiben színes ceruzák, színező és papírból összerakható korona van,

– kijárat a Shop-on keresztül, ami nem túl pénztárcakímélő megoldás, ha az ember hagyja magát körbenézni.

Végezetül pedig egy térkép, hogy más is odataláljon. Nincs messze Bécstől:

0 Shares:
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like

Adventi Ünnep a Bazilikánál (inkább képriport)

Ma kilátogattam a Szent István Bazilika előtti térre, hogy többedmagammal végigjárjam az ünnepi vásárt és kipróbáljak néhány terméket gasztro témában. Nos, nem ért csalódás. Aki nem akartja ezt a posztot végigolvasni, annak röviden: Ki kell menni! Nagyon jó a hangulat, kiváló a kínálat, van hely, szervezett az egész és igazi ünnepváró hangulatba kerülsz tőle!

Sportszelet

Régi sportszelet rajongó vagyok, és – vessetek meg de – előfordul, hogy egy kávé mellé elmajszolok egyet (nem,…
Tchibo Exclusive előlap
Elolvasom

Tchibo Arabica hol vagy?

Gyakran fogyasztok Tchibo Exclusive kávét otthon. Enyhén erősebb pörkölésű, karakteres íze van, ami kifejezetten jól esik időnként. Ráadásul 100% Arabica. Legalábbis az volt.
Ünnepi díszbe öltözött a Cafe Frei
Elolvasom

Közelednek az ünnepek

Amit egyáltalán nem bánok. Igazán hangulatossá válik ilyenkor Budapest és a kávézói. Ma vettem észre a Váci utca…