Sajnos idén nem jutottam el a KávéFórum-ra, vagy Kávébár Bazár-ra, azonban néhány fotót találtam a tavalyi rendezvényről, amit nem raktam fel az előző ilyen irányú bejegyzésemhez. Ezen gyorsan változtatok, már csak a téma kedvéért is. Szerintem a 2014-es találkozó meglátogatásához ezek a képek is tudnak érdeklődést kelteni.

Illy Kávéfőző
Illy Kávéfőző
Illy stand
Illy stand
Készül a finom kávé
Készül a finom kávé
Van, aki már meg is itta...
Van, aki már meg is itta…
Nem csak kávét találtunk...
Nem csak kávét találtunk…
Jól néz ki! Vajon finom is? :)
Jól néz ki! Vajon finom is? 🙂
0 Shares:
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like

Lila Körte Café

Jártamban betértem a Kecskeméti utcában a Lila Körte kávézóba. A környezet nagyon kellemes, bár eleinte számomra kicsit idegenül…
Adventi bögre használat előtt
Elolvasom

Újra Adventi Ünnep a Bazilikánál!

Idén sem szabad kihagyni az Adventi Ünnepet a Bazilikánál! A rendezvényen tavaly voltam először, de akkor egymás után 3x is kimentem, egyszer meghívásra és kétszer pedig én voltam a meghívó fél, ugyanis annyira belejöttem az élvezetébe, hogy gyorsan megosztottam másokkal is.
Kavarog a tejszín a kávéban
Elolvasom

Meleg van, de van hozzá hideg kávé

Egész jó hangulatba kerültem a lehetőségtől, hogy rövidesen jegeskávét kortyolgathatok, olyannyira, hogy még ahhoz is hangulatot kaptam, hogy ezt megörökítsem szegény elhanyagolt blogomon.

Cafe Frei visszatér

Remek alkalom nyílt ma elfogyasztani egy újabb kávékölteményt a Cafe Frei Allee üzletközpontbéli egységében és mielőtt bárki azzal…