Igazán jó kezdeményezés az Allee-ban a március 16 óta zajló “Kóstolj bele a kávé világába!” c. műsor. Nem is egy napos, hanem rendszeres programokkal április 16-ig tart.A következő napokban a programjukban az alábbi műsorok szerepelnek:

április 7. csütörtök

16:00 – 19:00      Nespresso – Kávékóstolás, kávégép bemutató

április 8. péntek

16:00 – 19:00      Starbucks – Kávészemináriumok

április 9. szombat

11:00 – 17:00      Café Frei – Kávékóstolás

17:30 – 18:30      Kávészünet együttes koncertje

Ezen kívül lesz még 3 Costa szeminárium is, melyekből már volt, a hangulata az alábbi képgalériában is megtekinthető:

http://allee.hu/fotogaleriak/costa-barista-kurzus

Mivel a szemináriumokra előre be kell jelentkezni, ezért valószínűleg ezek már beteltek. Ha viszont kíváncsi valaki, hogy mi lesz ott, élőben végigkövethető nézőknek is a foglalkozás.

És akkor idézem a látogatócsalogató felhívásukat:

“Látogass el az Allee Bevásárlóközpontba március 16. és április 16. között, és ismerd meg jobban a kávézás kultúráját! Bárzongorista és koncertek varázsolnak valódi kávéházi hangulatot; baristabemutatók és szemináriumok várnak; és nemcsak a kávékészítés hagyományaiba kaphatsz bepillantást, de számos kávékülönlegességet is megkóstolhatsz.”

Aki megy, annak jó szórakozást hozzá!

0 Shares:
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like
Adventi bögre használat előtt
Elolvasom

Újra Adventi Ünnep a Bazilikánál!

Idén sem szabad kihagyni az Adventi Ünnepet a Bazilikánál! A rendezvényen tavaly voltam először, de akkor egymás után 3x is kimentem, egyszer meghívásra és kétszer pedig én voltam a meghívó fél, ugyanis annyira belejöttem az élvezetébe, hogy gyorsan megosztottam másokkal is.
Az eszpresszó eszenciája
Elolvasom

Az eszpresszó eszenciája

Megannyi véleményt olvastam már arról, hogyan készíthetnénk tökéletes eszpresszót, azonban azt is észrevettem, hogy ezek a vélemények igencsak…
Elolvasom

Képek a Kávéról

Merthogy képek maradtak meg bennem leginkább a filmről. Nem is akármilyenek, mert nagyon szépen fotózott filmet láthattunk pénteken…
Tchibo Exclusive előlap
Elolvasom

Tchibo Arabica hol vagy?

Gyakran fogyasztok Tchibo Exclusive kávét otthon. Enyhén erősebb pörkölésű, karakteres íze van, ami kifejezetten jól esik időnként. Ráadásul 100% Arabica. Legalábbis az volt.