És vele az ünnepek. Mind az Advent, mind a Karácsony rövidesen itt van és ez megmutatkozik a kereskedelemben is, névlegesen akár a kávétermékek piacán. Eddard Stark mondata számunkra inkább öröm. 🙂

Kaptam egy csomag kávét a Starbucks-ból Christmas Blend néven ami egy sötét pörkölésű cuvée Latin Amerikai és Ázsia/Óceániai kávéfajtákból válogatva. Hosszú kávénak szeretem leginkább. Kedves, barátságos ízei vannak, minden ízesítés nélkül is jó az élvezeti értéke, fogyasztandó, amikor egy kis kikapcsolódásra vágyik az ember.

A csomagolását elég jól megtervezték ahhoz, hogy jól mutasson a konyhánkban. Gratula a grafikusnak, mert a csomag megjelenése is már az ünnepeket vetíti előre, azaz annak, aki szereti az év végi hajrá ellenére a hagyományos értékeket és öröm számára családdal karácsonyozni, meghitt érzéseket kelt.

Javaslom kipróbálni gyömbérrel és szerecsendióval, ezen kívül még a fahéj is meggondolandó.

Christmas Blend
Christmas Blend
0 Shares:
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like

Mindenki Barista…

…bizonyos értelemben. Legalább is azon személyek halmaza az, akik isznak kávét, ezen belül; akár el is készítik azt,…
Film a Kávéról
Elolvasom

Film a Kávéról

Világszerte több nagyvárosban bemutatták már ” A Film About Coffee”-t a mozikban, most végre Budapesten a sor. “A…

Adventi Ünnep a Bazilikánál (inkább képriport)

Ma kilátogattam a Szent István Bazilika előtti térre, hogy többedmagammal végigjárjam az ünnepi vásárt és kipróbáljak néhány terméket gasztro témában. Nos, nem ért csalódás. Aki nem akartja ezt a posztot végigolvasni, annak röviden: Ki kell menni! Nagyon jó a hangulat, kiváló a kínálat, van hely, szervezett az egész és igazi ünnepváró hangulatba kerülsz tőle!
Elolvasom

VinCE 2014

Újra megrendezésre kerül a VinCE Budapest Vine Show, immár ötödik alkalommal. A rendezvény február 28-tól március 2-ig tart.…