És vele az ünnepek. Mind az Advent, mind a Karácsony rövidesen itt van és ez megmutatkozik a kereskedelemben is, névlegesen akár a kávétermékek piacán. Eddard Stark mondata számunkra inkább öröm. 🙂

Kaptam egy csomag kávét a Starbucks-ból Christmas Blend néven ami egy sötét pörkölésű cuvée Latin Amerikai és Ázsia/Óceániai kávéfajtákból válogatva. Hosszú kávénak szeretem leginkább. Kedves, barátságos ízei vannak, minden ízesítés nélkül is jó az élvezeti értéke, fogyasztandó, amikor egy kis kikapcsolódásra vágyik az ember.

A csomagolását elég jól megtervezték ahhoz, hogy jól mutasson a konyhánkban. Gratula a grafikusnak, mert a csomag megjelenése is már az ünnepeket vetíti előre, azaz annak, aki szereti az év végi hajrá ellenére a hagyományos értékeket és öröm számára családdal karácsonyozni, meghitt érzéseket kelt.

Javaslom kipróbálni gyömbérrel és szerecsendióval, ezen kívül még a fahéj is meggondolandó.

Christmas Blend
Christmas Blend
0 Shares:
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like
Allee kávészemináriumok
Elolvasom

Kávézás kultúrája az Allee-ban

Igazán jó kezdeményezés az Allee-ban a március 16 óta zajló "Kóstolj bele a kávé világába!" c. műsor. Nem is egy napos, hanem rendszeres programokkal április 16-ig tart.

Cafe Frei visszatér

Remek alkalom nyílt ma elfogyasztani egy újabb kávékölteményt a Cafe Frei Allee üzletközpontbéli egységében és mielőtt bárki azzal…

Sportszelet

Régi sportszelet rajongó vagyok, és – vessetek meg de – előfordul, hogy egy kávé mellé elmajszolok egyet (nem,…