Szerinted milyen ízű a tavasz? A California Coffee Company szerint mindenesetre van benne kávé és eper!

Weboldaluk szerint a tavaszt most egy igazi tavasz-ízű kávécsodával ünneplik, ami náluk sűrű habbal megbolondított, epres-marcipános ízesítésű macchiato-t jelent!

Nem voltam rest kipróbálni, bár először idegenkedtem ettől az összeállítástól, mert nem tudtam elképzelni, hogy hogyan mehetnek ezek az ízek egymáshoz, azonban a végeredmény egy kellemes ízű és üdítő ital lett. Szívószálon keresztül megközelítve:

  • összekeverés nélkül először az eper ízű italt hörpintettem ki, mely édes volt, de semmiképp sem émelyítő, majd a folyadék fajsúlya miatt a felül lebegő kávé következett, ami egy nagyon kellemes kontrasztot képezett az előzmények után, s végül egy kis tejhab, már csak a mihez tartás végett…

Ha egy kellemes ízű, üdítő kávékoktél kompozícióra vágysz, semmiképp se hagyd ki, mert ha nem is napi szinten, de néha ez is simán lecsúszik! Végezetül az általam készített (nem túl jó) kép:

Tavaszíz a kávémban

Tavaszíz a kávémban

0 Shares:
3 comments
    1. Köszönöm szépen! Kóstoltam már. 🙂 Nem tartom rossznak és van amelyik kifejezetten kellemes, markáns ízű. Időnként beszerzek belőlük egy-két tasakkal, hogy legyen, bár nem öngyógyító célzattal, hanem az íze kedvéért.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like

Tamp & Pull

Jók. Egyértelműen jók. Még nem sikerült kipróbálnom azokat, amit itt (katt) ajánlanak, de ami késik, az nem múlik.…

Sportszelet

Régi sportszelet rajongó vagyok, és – vessetek meg de – előfordul, hogy egy kávé mellé elmajszolok egyet (nem,…
Landzeit: egy pohár Cappucino
Elolvasom

Landzeit kávézás

Bizonyára ismerősen cseng sokak számára a Landzeit név, ami Ausztria egyik étterem-, és hotel hálózata a sztrádák mellet.…
Cafe Frei szeptember elején
Elolvasom

Reggeli hangulat szeptemberben

Beestem 8 óra 1 perckor (zárva tábla még kint volt) második vevőként ma reggel a Cafe Frei új, Váci utcában nyílt egységébe, ahol a napi ajánlott kávékból az ausztrál diókávét választottam egy csokis süteménnyel a kínálatból.

Közeleg a tél!

És vele az ünnepek. Mind az Advent, mind a Karácsony rövidesen itt van és ez megmutatkozik a kereskedelemben…