Szerinted milyen ízű a tavasz? A California Coffee Company szerint mindenesetre van benne kávé és eper!

Weboldaluk szerint a tavaszt most egy igazi tavasz-ízű kávécsodával ünneplik, ami náluk sűrű habbal megbolondított, epres-marcipános ízesítésű macchiato-t jelent!

Nem voltam rest kipróbálni, bár először idegenkedtem ettől az összeállítástól, mert nem tudtam elképzelni, hogy hogyan mehetnek ezek az ízek egymáshoz, azonban a végeredmény egy kellemes ízű és üdítő ital lett. Szívószálon keresztül megközelítve:

  • összekeverés nélkül először az eper ízű italt hörpintettem ki, mely édes volt, de semmiképp sem émelyítő, majd a folyadék fajsúlya miatt a felül lebegő kávé következett, ami egy nagyon kellemes kontrasztot képezett az előzmények után, s végül egy kis tejhab, már csak a mihez tartás végett…

Ha egy kellemes ízű, üdítő kávékoktél kompozícióra vágysz, semmiképp se hagyd ki, mert ha nem is napi szinten, de néha ez is simán lecsúszik! Végezetül az általam készített (nem túl jó) kép:

Tavaszíz a kávémban

Tavaszíz a kávémban

0 Shares:
3 comments
    1. Köszönöm szépen! Kóstoltam már. 🙂 Nem tartom rossznak és van amelyik kifejezetten kellemes, markáns ízű. Időnként beszerzek belőlük egy-két tasakkal, hogy legyen, bár nem öngyógyító célzattal, hanem az íze kedvéért.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like

Kávé és Eper

Eper szezon van. Ez rányomja a bélyegét a kávéfogyasztásomra is, mert… vessetek meg, de nálam jól megy a…

Adventi Ünnep a Bazilikánál (inkább képriport)

Ma kilátogattam a Szent István Bazilika előtti térre, hogy többedmagammal végigjárjam az ünnepi vásárt és kipróbáljak néhány terméket gasztro témában. Nos, nem ért csalódás. Aki nem akartja ezt a posztot végigolvasni, annak röviden: Ki kell menni! Nagyon jó a hangulat, kiváló a kínálat, van hely, szervezett az egész és igazi ünnepváró hangulatba kerülsz tőle!
Kávés alkoholos italok
Elolvasom

Kávés alkoholos italok

A kávét nemcsak önmagában szeretem fogyasztani, hanem koktélként is, hiszen kiváló alapanyag, és erőteljes íze nagyon jól illeszkedik…
Cafe Frei szeptember elején
Elolvasom

Reggeli hangulat szeptemberben

Beestem 8 óra 1 perckor (zárva tábla még kint volt) második vevőként ma reggel a Cafe Frei új, Váci utcában nyílt egységébe, ahol a napi ajánlott kávékból az ausztrál diókávét választottam egy csokis süteménnyel a kínálatból.
Kavarog a tejszín a kávéban
Elolvasom

Meleg van, de van hozzá hideg kávé

Egész jó hangulatba kerültem a lehetőségtől, hogy rövidesen jegeskávét kortyolgathatok, olyannyira, hogy még ahhoz is hangulatot kaptam, hogy ezt megörökítsem szegény elhanyagolt blogomon.