Régi sportszelet rajongó vagyok, és – vessetek meg de – előfordul, hogy egy kávé mellé elmajszolok egyet (nem, nem, ne a kisgyerekek által produkált kézben olvadós, majd a száj körül szétkenős majszolásra gondoljatok).

Ma reggel is beruháztam egyre komoly 65 forintért, hogy jól jöhet a délelőtt folyamán. Így is történt. Azonban a csomagolás kibontása után promóciós kód tűnt a szemembe. Jobban megnézve a csomagolás publikus részét, rá is jöttem, hogy ezt a kódot a Sportszelet weboldalán beírva a megfelelő mezőbe akár MacBook Air gépet is nyerhetek. Mivel ez utóbbi egyáltalán nincs ellenemre, meg is tettem az ehhez szükséges lépéseket. (természetesen a kávém elfogyasztása után)

Sajnos a nem nyert kategória volt érvényes a promóciós kódomra, azonban a begépelése után az alábbi módon közölte velem ezt az oldal:

Sportszelet

Nos! Valahogy ez az információ akkora katartikus élményt okozott nekem pozitív értelemben ma reggel, hogy fogtam a billentyűzetemet és megosztottam gyorsan ezt az eseményt. Ugye, milyen jó egy ilyen infó a sportszelet mellé??? 😀 Nagyon hálás vagyok… de tényleg… 😀

0 Shares:
1 comment
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like
Elolvasom

VinCE 2014

Újra megrendezésre kerül a VinCE Budapest Vine Show, immár ötödik alkalommal. A rendezvény február 28-tól március 2-ig tart.…