Régi sportszelet rajongó vagyok, és – vessetek meg de – előfordul, hogy egy kávé mellé elmajszolok egyet (nem, nem, ne a kisgyerekek által produkált kézben olvadós, majd a száj körül szétkenős majszolásra gondoljatok).

Ma reggel is beruháztam egyre komoly 65 forintért, hogy jól jöhet a délelőtt folyamán. Így is történt. Azonban a csomagolás kibontása után promóciós kód tűnt a szemembe. Jobban megnézve a csomagolás publikus részét, rá is jöttem, hogy ezt a kódot a Sportszelet weboldalán beírva a megfelelő mezőbe akár MacBook Air gépet is nyerhetek. Mivel ez utóbbi egyáltalán nincs ellenemre, meg is tettem az ehhez szükséges lépéseket. (természetesen a kávém elfogyasztása után)

Sajnos a nem nyert kategória volt érvényes a promóciós kódomra, azonban a begépelése után az alábbi módon közölte velem ezt az oldal:

Sportszelet

Nos! Valahogy ez az információ akkora katartikus élményt okozott nekem pozitív értelemben ma reggel, hogy fogtam a billentyűzetemet és megosztottam gyorsan ezt az eseményt. Ugye, milyen jó egy ilyen infó a sportszelet mellé??? 😀 Nagyon hálás vagyok… de tényleg… 😀

0 Shares:
1 comment
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like
Elolvasom

Képek a Kávéról

Merthogy képek maradtak meg bennem leginkább a filmről. Nem is akármilyenek, mert nagyon szépen fotózott filmet láthattunk pénteken…
Allee kávészemináriumok
Elolvasom

Kávézás kultúrája az Allee-ban

Igazán jó kezdeményezés az Allee-ban a március 16 óta zajló "Kóstolj bele a kávé világába!" c. műsor. Nem is egy napos, hanem rendszeres programokkal április 16-ig tart.
Film a Kávéról
Elolvasom

Film a Kávéról

Világszerte több nagyvárosban bemutatták már ” A Film About Coffee”-t a mozikban, most végre Budapesten a sor. “A…
Ünnepi díszbe öltözött a Cafe Frei
Elolvasom

Közelednek az ünnepek

Amit egyáltalán nem bánok. Igazán hangulatossá válik ilyenkor Budapest és a kávézói. Ma vettem észre a Váci utca…