Régi sportszelet rajongó vagyok, és – vessetek meg de – előfordul, hogy egy kávé mellé elmajszolok egyet (nem, nem, ne a kisgyerekek által produkált kézben olvadós, majd a száj körül szétkenős majszolásra gondoljatok).

Ma reggel is beruháztam egyre komoly 65 forintért, hogy jól jöhet a délelőtt folyamán. Így is történt. Azonban a csomagolás kibontása után promóciós kód tűnt a szemembe. Jobban megnézve a csomagolás publikus részét, rá is jöttem, hogy ezt a kódot a Sportszelet weboldalán beírva a megfelelő mezőbe akár MacBook Air gépet is nyerhetek. Mivel ez utóbbi egyáltalán nincs ellenemre, meg is tettem az ehhez szükséges lépéseket. (természetesen a kávém elfogyasztása után)

Sajnos a nem nyert kategória volt érvényes a promóciós kódomra, azonban a begépelése után az alábbi módon közölte velem ezt az oldal:

Sportszelet

Nos! Valahogy ez az információ akkora katartikus élményt okozott nekem pozitív értelemben ma reggel, hogy fogtam a billentyűzetemet és megosztottam gyorsan ezt az eseményt. Ugye, milyen jó egy ilyen infó a sportszelet mellé??? 😀 Nagyon hálás vagyok… de tényleg… 😀

0 Shares:
1 comment
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like

Cafe Frei visszatér

Remek alkalom nyílt ma elfogyasztani egy újabb kávékölteményt a Cafe Frei Allee üzletközpontbéli egységében és mielőtt bárki azzal…
Adventi bögre használat előtt
Elolvasom

Újra Adventi Ünnep a Bazilikánál!

Idén sem szabad kihagyni az Adventi Ünnepet a Bazilikánál! A rendezvényen tavaly voltam először, de akkor egymás után 3x is kimentem, egyszer meghívásra és kétszer pedig én voltam a meghívó fél, ugyanis annyira belejöttem az élvezetébe, hogy gyorsan megosztottam másokkal is.
Elolvasom

Képek a Kávéról

Merthogy képek maradtak meg bennem leginkább a filmről. Nem is akármilyenek, mert nagyon szépen fotózott filmet láthattunk pénteken…

Közeleg a tél!

És vele az ünnepek. Mind az Advent, mind a Karácsony rövidesen itt van és ez megmutatkozik a kereskedelemben…
Kavarog a tejszín a kávéban
Elolvasom

Meleg van, de van hozzá hideg kávé

Egész jó hangulatba kerültem a lehetőségtől, hogy rövidesen jegeskávét kortyolgathatok, olyannyira, hogy még ahhoz is hangulatot kaptam, hogy ezt megörökítsem szegény elhanyagolt blogomon.