Jártamban betértem a Kecskeméti utcában a Lila Körte kávézóba. A környezet nagyon kellemes, bár eleinte számomra kicsit idegenül hatott. Ez az érzés hamar oldódott, mert a kiszolgálás gyors volt és udvarias, a háttérzene nem volt tolakodó és a melegszendvics, amit fogyasztottam, remek volt. Az utána megivott capuchino megfelelő méretű csészében került felszolgálásra, így pont elég “leöblíteni” a szendvicset és még frissítőleg is hatott. Fényképet most nem készítettem róla, majd legközelebb (merthogy ide visszatérek).lilakorte

Viszont nem hagyhattam ki a mosdóban talált falak fotózását, amit közzé is teszek.

Lila Körte mosdója

Igen, férfitársaim, jól látjátok, hogy a falon egy dekoratív hölgy figyeli a tevékenységet. Ez jellemző minden helységre a mosdón belül.

Bővebben: www.lilakorte.hu

0 Shares:
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like
Elolvasom

VinCE 2014

Újra megrendezésre kerül a VinCE Budapest Vine Show, immár ötödik alkalommal. A rendezvény február 28-tól március 2-ig tart.…

Adventi Ünnep a Bazilikánál (inkább képriport)

Ma kilátogattam a Szent István Bazilika előtti térre, hogy többedmagammal végigjárjam az ünnepi vásárt és kipróbáljak néhány terméket gasztro témában. Nos, nem ért csalódás. Aki nem akartja ezt a posztot végigolvasni, annak röviden: Ki kell menni! Nagyon jó a hangulat, kiváló a kínálat, van hely, szervezett az egész és igazi ünnepváró hangulatba kerülsz tőle!