Jártamban betértem a Kecskeméti utcában a Lila Körte kávézóba. A környezet nagyon kellemes, bár eleinte számomra kicsit idegenül hatott. Ez az érzés hamar oldódott, mert a kiszolgálás gyors volt és udvarias, a háttérzene nem volt tolakodó és a melegszendvics, amit fogyasztottam, remek volt. Az utána megivott capuchino megfelelő méretű csészében került felszolgálásra, így pont elég “leöblíteni” a szendvicset és még frissítőleg is hatott. Fényképet most nem készítettem róla, majd legközelebb (merthogy ide visszatérek).lilakorte

Viszont nem hagyhattam ki a mosdóban talált falak fotózását, amit közzé is teszek.

Lila Körte mosdója

Igen, férfitársaim, jól látjátok, hogy a falon egy dekoratív hölgy figyeli a tevékenységet. Ez jellemző minden helységre a mosdón belül.

Bővebben: www.lilakorte.hu

0 Shares:
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like
Allee kávészemináriumok
Elolvasom

Kávézás kultúrája az Allee-ban

Igazán jó kezdeményezés az Allee-ban a március 16 óta zajló "Kóstolj bele a kávé világába!" c. műsor. Nem is egy napos, hanem rendszeres programokkal április 16-ig tart.

Mindenki Barista…

…bizonyos értelemben. Legalább is azon személyek halmaza az, akik isznak kávét, ezen belül; akár el is készítik azt,…
Az eszpresszó eszenciája
Elolvasom

Az eszpresszó eszenciája

Megannyi véleményt olvastam már arról, hogyan készíthetnénk tökéletes eszpresszót, azonban azt is észrevettem, hogy ezek a vélemények igencsak…