Kávérajongóként régóta érik már, hogy elindítsak egy saját blogot kedvenc italomról.

Remek alkalom ehhez, hogy pár munkával végeztem, leadtam, így hetente egy-egy este lesz időm írni, összefoglalni az ide kívánkozó bejegyzéseket.

Tartani fog ez mindaddig, amíg újra túl nem vállalom magam. 🙂

Gondolom, a kávé szeretetével nem vagyok egyedül. Számomra a napi kávézás amolyan relaxációs időszak, ami így elég bensőséges tud lenni, ezért nem mindegy, hogy ilyenkor milyen kávét iszom. Totál lehangoló, ha valami ilyenkor nem passzol. Vagy íz, vagy hőfok, vagy környezet, stb., de a lényeg, hogy arra a pár percre, amit a napi kávémmal eltöltök, zökkenőmentes legyen.

Mivel soha nem dohányoztam, nem ismerem a kávé+cigaretta relaxációt és ez remélem, ebben az életemben már így is marad. Azt a formációt meghagyom másoknak. Én az a fajta vagyok, aki örül a dohányzás kitiltásának a vendéglátóipari helységekből, bár megvallom, hogy jónak tartanám, ha kifejezetten dohányosoknak kialakított helyeket is engedélyeznének úgy, hogy ott akkor legyen kötelező a dohányzás!

Visszatérve a KávéBlog-hoz: Örömmel üdvözöllek első bejegyzésem olvasásánál! 😉

0 Shares:
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like
Karácsony illata
Elolvasom

Karácsonyi illatok

Ilyenkor, Karácsonykor végre legtöbben visszahúzódunk egy kicsit a családunk gyűrűjébe, és több-kevesebb sikerrel megpróbáljuk kikapcsolni az agyunkból a…