Kávérajongóként régóta érik már, hogy elindítsak egy saját blogot kedvenc italomról.

Remek alkalom ehhez, hogy pár munkával végeztem, leadtam, így hetente egy-egy este lesz időm írni, összefoglalni az ide kívánkozó bejegyzéseket.

Tartani fog ez mindaddig, amíg újra túl nem vállalom magam. 🙂

Gondolom, a kávé szeretetével nem vagyok egyedül. Számomra a napi kávézás amolyan relaxációs időszak, ami így elég bensőséges tud lenni, ezért nem mindegy, hogy ilyenkor milyen kávét iszom. Totál lehangoló, ha valami ilyenkor nem passzol. Vagy íz, vagy hőfok, vagy környezet, stb., de a lényeg, hogy arra a pár percre, amit a napi kávémmal eltöltök, zökkenőmentes legyen.

Mivel soha nem dohányoztam, nem ismerem a kávé+cigaretta relaxációt és ez remélem, ebben az életemben már így is marad. Azt a formációt meghagyom másoknak. Én az a fajta vagyok, aki örül a dohányzás kitiltásának a vendéglátóipari helységekből, bár megvallom, hogy jónak tartanám, ha kifejezetten dohányosoknak kialakított helyeket is engedélyeznének úgy, hogy ott akkor legyen kötelező a dohányzás!

Visszatérve a KávéBlog-hoz: Örömmel üdvözöllek első bejegyzésem olvasásánál! 😉

0 Shares:
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like
Adventi bögre használat előtt
Elolvasom

Újra Adventi Ünnep a Bazilikánál!

Idén sem szabad kihagyni az Adventi Ünnepet a Bazilikánál! A rendezvényen tavaly voltam először, de akkor egymás után 3x is kimentem, egyszer meghívásra és kétszer pedig én voltam a meghívó fél, ugyanis annyira belejöttem az élvezetébe, hogy gyorsan megosztottam másokkal is.
Karácsony illata
Elolvasom

Karácsonyi illatok

Ilyenkor, Karácsonykor végre legtöbben visszahúzódunk egy kicsit a családunk gyűrűjébe, és több-kevesebb sikerrel megpróbáljuk kikapcsolni az agyunkból a…

Lila Körte Café

Jártamban betértem a Kecskeméti utcában a Lila Körte kávézóba. A környezet nagyon kellemes, bár eleinte számomra kicsit idegenül…

Mindenki Barista…

…bizonyos értelemben. Legalább is azon személyek halmaza az, akik isznak kávét, ezen belül; akár el is készítik azt,…
Tchibo Exclusive előlap
Elolvasom

Tchibo Arabica hol vagy?

Gyakran fogyasztok Tchibo Exclusive kávét otthon. Enyhén erősebb pörkölésű, karakteres íze van, ami kifejezetten jól esik időnként. Ráadásul 100% Arabica. Legalábbis az volt.