Eper szezon van. Ez rányomja a bélyegét a kávéfogyasztásomra is, mert… vessetek meg, de nálam jól megy a kettő együtt.

A minap a nagycsarnokban rodeóztam a sorok között, vadászva a magyar epret ár/teljesítmény arányban, lehetőleg  – számomra – pozitív végkicsengéssel. Sokan ugyanazt árulják ott más áron, más néven. Néhányan próbálnak szamócának beállítva eladni epret, ami működik is azoknál, akik nem láttak vagy ízleltek életükben szamócát. És azok a szamócaméretek, amik itt vannak… 😀 óóóóriási! Nekem azért sikerült végül a megfelelőt kiválasztani (az epret ugye), és kocogtam vele kávézni hazafelé.

Otthon leginkább a filter kávé az, ami beteljesíti a kávéfogyasztásom rendjét, így e mellé teszem oda a frissen szedett (frissen szedett?) epremet, melyet nemrég szereztem meg/be.

Hogy néz ki az ilyen? Hát így:

Kávé és Eper
Kávé és Eper

Van itt eper, meg kávé tejszínnel, meg eper, meg kávé tejszín nélkül, meg eper. Próbáld ki. Az eper nem csak a pezsgő ízét emeli ki lányok!

0 Shares:
1 comment
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like
Adventi bögre használat előtt
Elolvasom

Újra Adventi Ünnep a Bazilikánál!

Idén sem szabad kihagyni az Adventi Ünnepet a Bazilikánál! A rendezvényen tavaly voltam először, de akkor egymás után 3x is kimentem, egyszer meghívásra és kétszer pedig én voltam a meghívó fél, ugyanis annyira belejöttem az élvezetébe, hogy gyorsan megosztottam másokkal is.
Elolvasom

VinCE 2014

Újra megrendezésre kerül a VinCE Budapest Vine Show, immár ötödik alkalommal. A rendezvény február 28-tól március 2-ig tart.…