Eper szezon van. Ez rányomja a bélyegét a kávéfogyasztásomra is, mert… vessetek meg, de nálam jól megy a kettő együtt.

A minap a nagycsarnokban rodeóztam a sorok között, vadászva a magyar epret ár/teljesítmény arányban, lehetőleg  – számomra – pozitív végkicsengéssel. Sokan ugyanazt árulják ott más áron, más néven. Néhányan próbálnak szamócának beállítva eladni epret, ami működik is azoknál, akik nem láttak vagy ízleltek életükben szamócát. És azok a szamócaméretek, amik itt vannak… 😀 óóóóriási! Nekem azért sikerült végül a megfelelőt kiválasztani (az epret ugye), és kocogtam vele kávézni hazafelé.

Otthon leginkább a filter kávé az, ami beteljesíti a kávéfogyasztásom rendjét, így e mellé teszem oda a frissen szedett (frissen szedett?) epremet, melyet nemrég szereztem meg/be.

Hogy néz ki az ilyen? Hát így:

Kávé és Eper
Kávé és Eper

Van itt eper, meg kávé tejszínnel, meg eper, meg kávé tejszín nélkül, meg eper. Próbáld ki. Az eper nem csak a pezsgő ízét emeli ki lányok!

0 Shares:
1 comment
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like
Allee kávészemináriumok
Elolvasom

Kávézás kultúrája az Allee-ban

Igazán jó kezdeményezés az Allee-ban a március 16 óta zajló "Kóstolj bele a kávé világába!" c. műsor. Nem is egy napos, hanem rendszeres programokkal április 16-ig tart.
Film a Kávéról
Elolvasom

Film a Kávéról

Világszerte több nagyvárosban bemutatták már ” A Film About Coffee”-t a mozikban, most végre Budapesten a sor. “A…
Tchibo Exclusive előlap
Elolvasom

Tchibo Arabica hol vagy?

Gyakran fogyasztok Tchibo Exclusive kávét otthon. Enyhén erősebb pörkölésű, karakteres íze van, ami kifejezetten jól esik időnként. Ráadásul 100% Arabica. Legalábbis az volt.
Karácsony illata
Elolvasom

Karácsonyi illatok

Ilyenkor, Karácsonykor végre legtöbben visszahúzódunk egy kicsit a családunk gyűrűjébe, és több-kevesebb sikerrel megpróbáljuk kikapcsolni az agyunkból a…