Eper szezon van. Ez rányomja a bélyegét a kávéfogyasztásomra is, mert… vessetek meg, de nálam jól megy a kettő együtt.
A minap a nagycsarnokban rodeóztam a sorok között, vadászva a magyar epret ár/teljesítmény arányban, lehetőleg – számomra – pozitív végkicsengéssel. Sokan ugyanazt árulják ott más áron, más néven. Néhányan próbálnak szamócának beállítva eladni epret, ami működik is azoknál, akik nem láttak vagy ízleltek életükben szamócát. És azok a szamócaméretek, amik itt vannak… 😀 óóóóriási! Nekem azért sikerült végül a megfelelőt kiválasztani (az epret ugye), és kocogtam vele kávézni hazafelé.
Otthon leginkább a filter kávé az, ami beteljesíti a kávéfogyasztásom rendjét, így e mellé teszem oda a frissen szedett (frissen szedett?) epremet, melyet nemrég szereztem meg/be.
Hogy néz ki az ilyen? Hát így:

Van itt eper, meg kávé tejszínnel, meg eper, meg kávé tejszín nélkül, meg eper. Próbáld ki. Az eper nem csak a pezsgő ízét emeli ki lányok!
One Comment