Úgy látszik, a blog neve kapcsán folyamatosan megtalálják az oldalt a ganoderma gombával kevert kávék forgalmazói is. Hagynak is itt-ott hozzászólásokat, melyeket nem engedélyezek, utólagosan is elnézésüket kérem ezért.

Nem lenne akkora gond a hozzászólás, de sajnos eddig minden esetben azzal a céllal jegyezték be, hogy vásárlásra buzdítsanak vagy engem, vagy az oldal látogatóit és linket helyeztek el hozzászólásukban e cél érdekében. Tehát a bejegyzésem tartalmától függetlenül…

Szeretném jelezni, hogy ilyen jellegű hozzászólásokat a jövőben sem fogok engedélyezni és ez irányú kérdésekre sem válaszolok. Teszem ezt annak ellenére, hogy időnként én is fogyasztok ganodermával (ganoderma lucidum: pecsétviaszgomba) kevert kávét, mert olyan egyedi ízt képvisel a kávépalettámon, ami ráadásul bejön.

(Magyarországon a DXN, a GANO EXCEL és az ORGANO GOLD cégek forgalmazásában lehet megvásárolni MLM értékesítőkön keresztül az ilyen jellegű terméket, hogy csak az ismertebbeket említsem.)

Szóval bocs, de ez van…

Ganodermával kevert Kávé
Ganodermával kevert Kávé

 

0 Shares:
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like
Kavarog a tejszín a kávéban
Elolvasom

Meleg van, de van hozzá hideg kávé

Egész jó hangulatba kerültem a lehetőségtől, hogy rövidesen jegeskávét kortyolgathatok, olyannyira, hogy még ahhoz is hangulatot kaptam, hogy ezt megörökítsem szegény elhanyagolt blogomon.
Kávés alkoholos italok
Elolvasom

Kávés alkoholos italok

A kávét nemcsak önmagában szeretem fogyasztani, hanem koktélként is, hiszen kiváló alapanyag, és erőteljes íze nagyon jól illeszkedik…

Mindenki Barista…

…bizonyos értelemben. Legalább is azon személyek halmaza az, akik isznak kávét, ezen belül; akár el is készítik azt,…

Cafe Frei visszatér

Remek alkalom nyílt ma elfogyasztani egy újabb kávékölteményt a Cafe Frei Allee üzletközpontbéli egységében és mielőtt bárki azzal…

Sportszelet

Régi sportszelet rajongó vagyok, és – vessetek meg de – előfordul, hogy egy kávé mellé elmajszolok egyet (nem,…