Remek alkalom nyílt ma elfogyasztani egy újabb kávékölteményt a Cafe Frei Allee üzletközpontbéli egységében és mielőtt bárki azzal vádolna, hogy valami közöm van a kávézólánchoz, hogy már a második post-ot írom róla egymás után, annak jelzem, kizárólag az a cél vezérelte a mai ott-kávézásomat, ami a paletta végigkóstolására sarkall.

Ennek megfelelően szépen magamba döntöttem (ez itt túlzó kifejezés volt) egy Maui Mandulás Capuchino-t, mely elfogyasztása előtt az alábbi megfogalmazásban létezett:

Maui Mandulás Capuchino

 

Cukor nélkül. Megjegyzem, szeretem édesíteni a kávét, de keserűen is fogyasztom, ha némi tejterméket tudok hozzá adagolni. Itt nem volt szükség édesítőszerre, mert a mandula ízesítő megadta azt a pluszt, amit a cukor nyújtott volna. Egyébként az ízvilág fantasztikusan eltalált harmóniában volt a kávéfajtával, amiből az ital készült. Remek szórakozás volt ízlelgetni.

0 Shares:
Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like

Adventi Ünnep a Bazilikánál (inkább képriport)

Ma kilátogattam a Szent István Bazilika előtti térre, hogy többedmagammal végigjárjam az ünnepi vásárt és kipróbáljak néhány terméket gasztro témában. Nos, nem ért csalódás. Aki nem akartja ezt a posztot végigolvasni, annak röviden: Ki kell menni! Nagyon jó a hangulat, kiváló a kínálat, van hely, szervezett az egész és igazi ünnepváró hangulatba kerülsz tőle!
Karácsony illata
Elolvasom

Karácsonyi illatok

Ilyenkor, Karácsonykor végre legtöbben visszahúzódunk egy kicsit a családunk gyűrűjébe, és több-kevesebb sikerrel megpróbáljuk kikapcsolni az agyunkból a…