Remek alkalom nyílt ma elfogyasztani egy újabb kávékölteményt a Cafe Frei Allee üzletközpontbéli egységében és mielőtt bárki azzal vádolna, hogy valami közöm van a kávézólánchoz, hogy már a második post-ot írom róla egymás után, annak jelzem, kizárólag az a cél vezérelte a mai ott-kávézásomat, ami a paletta végigkóstolására sarkall.
Ennek megfelelően szépen magamba döntöttem (ez itt túlzó kifejezés volt) egy Maui Mandulás Capuchino-t, mely elfogyasztása előtt az alábbi megfogalmazásban létezett:

Cukor nélkül. Megjegyzem, szeretem édesíteni a kávét, de keserűen is fogyasztom, ha némi tejterméket tudok hozzá adagolni. Itt nem volt szükség édesítőszerre, mert a mandula ízesítő megadta azt a pluszt, amit a cukor nyújtott volna. Egyébként az ízvilág fantasztikusan eltalált harmóniában volt a kávéfajtával, amiből az ital készült. Remek szórakozás volt ízlelgetni.
